ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
A cica, aki haza akart menni
Időpontok: 2023. Július 21. (esőnap: Rossz idő esetén Lovagterem!),18:00-tól Helyszín: Zwinger - Az Udvar Jegyár: 1000.-
A cica, aki haza akart menni
Július 21. ill Tomlinson: A cica, aki haza akart menni

A Mesebolt Bábszínház és a Kőszegi Várszínház közös produkciója

Bábszínpadra írta és rendezte: Veres András
Tervezte: Bartal-Kiss Rita
Zene: Kiss Dávid
Szereplők: Gyurkovics Zsófia, Lukács Gábor

Szuzi nem akármilyen kiscica. A francia tengerparton él, minden nagyon érdekli, és nem ijed meg a saját árnyékától, nagyon szereti a gazdáját, a kedvenc étele pedig a hal. Egy álmos, nyári napon azonban Szuzi kellemes élete meglepő fordulatot vesz: hirtelen Angliában találja magát, a tenger másik oldalán. Köztudott, hogy a macskák nem szeretik a vizet. Hogy tud így átkelni egy elveszett kiscica a hatalmas hullámokon? Mihez kezd az idegen partokon?

Ezekre a fontos kérdésekre keresi a választ az előadás. Sok-sok bábbal, humorral, szeretettel és tengerparttal találkozhat, aki eljön megnézni Szuzi különös kalandjait…

Ajánlott korosztály: 4 éves kortól

Jill Tomlinson "A cica, aki haza akart menni" című könyvét a Farshore, a HarperCollins Publishers egyik részlege adja ki, a szerzőt az alábbi módon jelölve: „© The Estate of Jill Tomlinson 1972"
The Cat Who Wanted To Go Home by Jill Tomlinson is published by Farshore, a division of HarperCollins Publishers together with the customary credit for the Author in the form “© The Estate of Jill Tomlinson 1972"

Az előadás létrejöttét támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma
Jegyvásárlás