ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Párterápia
2021. Július 30. | 7 kép | Prikazovics Julia
Daniel Glattauer
Párterápia
Orlai Produkció
Időpontok: 2021. Július 30.,20.30-tól Helyszín: Jurisics vár-Lovagterem Jegyár: 3.500.-Ft

A Párterápia házaspárjának életéből már rég eltűnt az első évek izgalma. Ismerős a helyzet: valami végleg elveszett, és mielőtt végleges döntést hozna, egy utolsó kísérletképpen szakemberhez fordul a férfi és a nő. Az orvos munkához lát, frenetikus helyzetek, mulattató fordulatok és meglepetések során ismerjük meg már nem is csak a páciensek, hanem maga a pszichiáter életét is. Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

SZEREPLŐK:
Balla Eszter
Debreczeny Csaba
Mészáros Máté

Író: Daniel Glattauer
FordítóKajtár Mária
Jelmez: Cselényi Nóra
Díszlet: Znamenák István/ Szalai József
Világítási terv: Kehi Richárd
Rendező: Znamenák István
Producer: Orlai Tibor
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
Győrei Zsolt, Schlachtovszky Csaba: Vízkereszti Gritti, avagy a bőrre menő játék - Víg farsangi atrocitás címmel lesz a Kőszegi Várszínház és a Bartók Kamaraszínház ősbemutatója 2022. július 1-jén 20.30 órakor a Jurisics Várban. Az ősbemutató előtt, 19.00 órától dedikálják a szerzők a könyv formában is megjelent művet a Vár külső udvarán.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma előadó-művészeti többlettámogatása révén új nézőtéren fogadhatjuk közönségünket. Ez némi változást okoz az eddigiekhez képest, hiszen a földszinten mostantól 6 sor lesz a 7-től a 20. sorig pedig minden sor emelkedik. Ezután is minden sorban 20 szék lesz, az árkádok felé emelkedő sorrendben.
A bővítményben Peter Sellars a világnaphoz írt gondolatait olvashatják.