ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Elvis, Oltár, Miami
2021. Július 31. | 8 kép | Prikazovics Julia
Miles Tredinnick
Elvis, Oltár, Miami
Időpontok: 2021. Július 31. (esőnap: Esőnap: augusztus 1.),20.30-tól Helyszín: Jurisics vár nagyszínpad Jegyár: 4500.-Ft

A fordulatos, pergő komédia egy bőröndcserével indul, amikor is az Elvis rajongó Tom és felesége Miamiba indulnak nászútra. A nagy köd miatt törlik a járatukat, ezért csalódottan hazatérnek, majd otthon veszik észre, hogy véletlenül más bőröndjét hozták el a repülőtérről, és a "szerencsés" csere folytán fél millió dollár kerül a birtokukba.

Fordította: Benedek Albert
Producer: Horváth Csaba, Oliver W. Horvath
Rendező: Harmath Imre
Díszlet- és jelmeztervező: Győri Gabriella
Rendezőasszisztens: Pajzs Nóra
Ügyelő: Szikra B. Diána


Szereplők

Tom Weals - Beleznay Endre
Alice Martin - Görgényi Fruzsina
Barney Weals - Vastag Tamás
Muriel - Kondákor Zsófi
Mary néni - Bánfalvy Ágnes
Frankie - Urmai Gábor
Hendy - Harmath Imre
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.