ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
„Grand Opening – Összefogás”: az első élő kulturális találkozás hétvégéje!
2021. Június 5. | 7 kép
„GRAND OPENING – Összefogás” koncert
2021. június 4., 5., 6. Magyarország 14 zenei fesztiválvárosa 14 zenei koncertje.
A Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége a nemzetközi pandémiás helyzet kezelésére hozott korlátozó intézkedések feloldását egy közös, egy hétvége alatt megvalósuló „Grand Opening – Összefogás” elnevezésű klasszikus zenei eseménnyel kívánja elsőként köszönteni.
Az ország fontos fesztiválhelyszínein, – kisebb településein és nagyvárosaiban – egy-egy emblematikus helyszínekre megálmodott közös koncerten vesz részt a Szövetség minden tagszervezete.

A koncert az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kulturális Államtitkársága támogatásával a Nemzeti Művelődési Intézet És a Nemzeti Filharmónia közreműködésével valósul meg.

A Kőszegi Várszínházban a Savaria Szimfonikus Zenekar az alábbi műsorral lép fel:
Erkel: Ünnepi nyitány
Rossini: A sevillai borbély-nyitány
Strauss: Ferienreisen / Utazás szabadságra / - gyorspolka
Déli rózsák - keringő
Ohne Sorgen / Gond nélkül / - gyorspolka
Künstlerleben / Művészélet / - keringő
Éljen a magyar - gyorspolka
Brahms: Magyar táncok VI. I. III. V.

vezényel: Vajda Gergely
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.