ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Nemzeti Összetartozás Napja
2021. Június 4. | 5 kép | Pócza Zoltán
Nemzeti Összetartozás Napi megemlékezés

2021. Június 4-én, pénteken,19.00 órától Jurisics vár lovagtermében kerül megrendezésre a program. Közreműködnek: Kőszegi Vonósok, Prikazovics Ferenc, Horváth Nóra, Czirók Tamás. A megjelenteket köszönti Szövényi Zsolt - nyugállományú minisztériumi főosztályvezető.
A Kőszegi Vonósok műsora:
Kárpáti Sándor: Magyar ábránd
Johann Nykodém (János): Nothstands- (Vészhelyzet-) Polka
Astor Piazzolla: A tavasz
Koltay Gergely: Honfoglalás
Scheer Uwe: Kőszegi Polgár Induló


A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött: info@koszegivarszinhaz.hu, 94/360-113. Az előadás látogatása feltételhez kötött! A 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretével léphetnek be. Felnőttek csak védettségi igazolványuk és fényképes személyi azonosító okiratuk felmutatása után léphetnek be.
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.