ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
Hotel Menthol
2015. Július 31. | 8 kép | Pócza Zoltán
Fenyő-Novai-Bőhm-Korcsmáros:
HOTEL MENTHOL-musical
Időpontok: Július 31., 20.30 óra
enyő Miklós és Novai Gábor neve összefonódott a Hungária együttes kultuszával, annak stiláris jegyeivel, a magyar rock and roll-al. A Hungária-dalokból készült musical dalait az egész ország kívülről fújja, mindenkinek a fiatalságát idézi fel. Könnyű történet bontakozik ki a közismert dalok között. Zsilett és Frufru unatkozik, szüleik elutaztak. Álmukban megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál és fergeteges bulit csapnak. Frufruék találkozni szeretnének velük, sikerül is, mert Mike a napszemüvegét otthagyta a szobájukban és visszajön érte. Az álomvilág csak ezeken a furcsa szemüvegeken át látható, melyben az utat Mike mutatja.
A Roxínház társulata a Made in Hungária előadás után ismét a rock and roll világát varázsolja színpadra és ami biztos, jó hangulatban és felhőtlen szórakozásban nem lesz hiány.
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.