ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Fotók
A csemegepultos naplója
2015. Július 22. | 7 kép | Pócza Zoltán
A csemegepultos naplója
A Kultkikötő és az Orlai Produkciós Iroda közös előadása
Időpontok: Július 22., 20:30 óra Helyszín: Jurisics vár, Lovagterem (Rajnis u. 9.) Jegyár: 2500.-

"A lókolbászok akarták így. A lejárt májasok. A kolozsvárik. Ők mentettek meg, hogy újra embernek érezhessem magam." - A fiatal pesti író egy szép napon két dolgot határoz el: hogy egyedülálló lesz és hogy csemegepultos lesz. Hogy színt vigyen az életébe. Beleveti magát Budapest - és a Vásárcsarnok - sűrűjébe. Egy darabig minden jól alakul... Gerlóczy Márton regényét Ötvös András eleveníti meg, a kolbászok, a májasok, a kolozsvárik segítségével.


Író: Gerlóczy Márton
Színpadra alkalmazta: Lőkös Ildikó, Göttinger Pál
Rendező: Göttinger Pál

Színész:
Ötvös András

Dramaturg: Lőkös Ildikó
Producer: Orlai Tibor
Rendező munkatársa: Schneider Jankó
Produkciós asszisztens: Jánoska Zsuzsa
Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.