ProgramRólunkFotókTámogatókBlogKapcsolatKözérdekű Év:
Blog

KÖZLEMÉNY!

Kedves Nézőink!
Magyarország Kormánya legutóbbi határozata értelmében a szabadtéri játszóhelyeken, az aktuális járványügyi szabályok betartásával, lehetővé vált előadások tartása, így a Kőszegi Várszínházban is.
Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a Kőszegi Várszínház 39. évadát megtartjuk.

Nagyszínpadi előadásokat várhatóan júliustól láthatnak. Bízunk benne, hogy a jelenlegi szabályozásokon lesz még enyhítés is. A hetekben lezajlik partnereinkkel az időpontok végső egyeztetése. Rövidesen meghirdetjük a programot: 4 bemutatóval. Június 6-án kezdődik tervezett nagyszínpadi premierünk próbája a várban. Az Öreghíd alatt című zenés darabot Göttinger Pál írta és Sebesi Tamás-Némedi Árpád zenéje teszi még szórakóztatóbbá. Közös bemutatóra készülünk a Mesebolt Bábszínházzal, a Soltis Lajos Színházzal és a GK Társulattal.
Amíg nyilvánossá nem válik minden programunk, addig kedves nézőink és minden érdeklődő türelmét kérjük. Köszönjük a szüntelen érdeklődést, hogy eddig is velünk voltak, számítottak ránk. Kérjük, kövessék figyelemmel továbbra is facebook-oldalunkat és honlapunkat.

Jegyvásárlás
Legújabb bejegyzések
23-06 Jegyek
Tisztelt Közönségünk! Megérkeztek a színház jegyei az irodába, hétfőtől minden a honlapon található előadásra átvehetők a jegyek! Köszönjük türelmüket!
23-06 A vihar
A Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadása előtt Pócza Zoltán a Kőszegi Várszínház igazgatója közös képre kérte fel a Színházi Olimpia támogatásával megvalósuló előadás szereplőit, szervezőit. A kép a Nemzeti Összetartozás Napja előtt szimbolikus jelentéssel is bírt, hiszen élhetünk a határ bármely oldalán egy Nemzet vagyunk!
W. Shakespeare: A Vihar című művét a Spectrum Színház és a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház adja elő 2023. június 1-jén 20.30-kor a Kőszegi Várszínházban.